Biografie

Feest DJ Jeff (Jeffrey, Maarssen) is een DJ die de avond begint met een lach en van elke locatie een compleet feest weet te maken. Hij begon op 16 jarige leeftijd te draaien voor een aantal verenigingen maar werd toen ook al snel gevraagd voor optredens op verjaardagen en bedrijfsfeesten. Hiermee ging een wereld voor hem open, en hij kreeg motivatie om verder te gaan!

Samen met DJ DiNero (Jordi) kreeg Feest DJ Jeff het idee een feest te organiseren in Grand Ami, hiermee deed hij tegelijkertijd zijn eerste ervaring op in een kroeg. Vele kroegen en feesten volgde nog in Nederland (Referenties). Daarnaast is hij inmiddels ook de vaste huis DJ bij Café het Schippertje in Maarssen. In 2015 volgde dan ook nog een eerste stap naar het buitenland. Feest DJ Jeff trad toen op tijdens een evenement in Switzerland.

Naast alle live optredens in binnen en buitenland is Feest DJ Jeff ook te horen op de radio. Hij levert iedere maand een podcast aan bij Radio Caramba The Party Station. Deze podcast is dan een dag later te downloaden op zijn Soundcloud.

Feest DJ Jeff is officieel gecertificeerd aan de Pioneer DJ School en werkt tot op heden voor het boekingskantoor (Brand New Party). Deze zijn uitermate tevreden over hem zijn en sturen hem daarom ook geregeld op pad om weer een compleet feest te maken.

Share This: